Одеська «Батьківщина» вимагає відставки уряду Яценюка

Під час третьої сесії Одеської обласної ради, яка відбулася 21 грудня, голова фракції «Батьківщина» Олег Радковський вніс до порядку денного звернення від Одеської облради до Верховної Ради про відставку уряду під керівництвом Арсенія Яценюка.

Про це інформує прес-служба обласного партійного осередку.

Як зазначив Олег Радковський, причиною звернення стала провальна соціально-економічна політика уряду, який прийшов до влади «на крові героїв революції». На думку депутатів фракції «Батьківщина», відставка прем’єр-міністра має зменшити напругу в суспільстві.

IMG_1066

Результатом діяльності уряду Арсенія Яценюка, за словами «батьківщинівця», стало урізання соціальних стандартів і зростання комунальних тарифів. При цьому прем’єр-міністр займається «імітацією реформ, знищенням політичних конкурентів і лобіюванням інтересів олігархів».

«Я закликаю вас всіх як справжніх патріотів України підтримати наше звернення, щоб цей антинародний уряд пішов у відставку, щоб в Україні був нормальний прем’єр-міністр, який дбатиме про країну, підвищуватиме соціальні стандарти й зробить усе, щоб ми рухалися в бік реформ, у бік вступу до Євросоюзу», – звернувся до колег Олег Радковський.

Депутати Одеської облради не підтримали ініціативу «Батьківщини»: за звернення до Верховної Ради про відставки уряду Арсенія Яценюка проголосувало 35 депутатів із 84.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова