Львівська «Батьківщина» привітала дітей зі святом Миколая

Уже багато років поспіль з нагоди свята Миколая «батьківщинівці» в усіх районах Львівщини стають помічниками Святого та дарують радість сотням дітлахів і малозабезпечених людей.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації.

У приміщенні Стрийського міського осередку ВО «Батьківщина» протягом цілого грудня працював Офіс святого Миколая, куди всі небайдужі люди приносили солодощі, іграшки та канцелярські приладдя для вихованців місцевого дитячого будинку.

DSC_0063

З нагоди дня святого Миколая громадська організація «Жінки Батьківщини» провела в Стрию акцію «Напиши листа в Маріуполь». Стрийські активістки відіслали в Маріуполь листи, подарунки та власноруч спечені пряники, а учні Стрийської гімназії та школи №6 передали відеозверення зі словами новорічних та різдвяних привітань для дітей Маріупольської школи №42.

Не залишилися без подарунків від партійців діти Дрогобицького дитбудинку «Оранта». Місцевий осередок «Батьківщини молодої» розмістив в Інтернеті листи до святого Миколая, які написали вихованці будинку. Кожен лист знайшов свого адресата й діти отримали подарунки до свят.

«Батьківщинівці» Самбора передали ліки та постіль у дитячу лікарню міста. Партосередки Червонограда та Радехова привітали зі святом малозабезпечені родини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова