Депутатка від «Батьківщини» підтримала сільський центр соціального обслуговування

Підопічні, дирекція та персонал відділення стаціонарного догляду Першотравенського сільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) висловили вдячність депутатці Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександрі Сотулі та представникам Нікопольської міської партійної організації за надану гуманітарну допомогу у вигляді металопластикових вікон.

Про це повідомляє пресслужба обласного партосередку.

«Батьківщинівці» допомогли у придбанні та встановленні металопластикових вікон.

«Спасибі за надані довіру, турботу і участь у житті стареньких. Ваша допомога надзвичайно цінна, особливо зараз, в осінньо-зимовий період, і ніколи не буде забута! Тепер нас буде зігрівати тепло ваших щедрих сердець!», – такі слова вдячності отримали партійці.

Як зазначила Олександра Сотула, у своїй діяльності вони намагаються не оминути увагою жоден куточок Нікопольського району, який на Дніпропетровщині найбільше потерпає від підступних дій ворога, піддаючись постійним обстрілам. І тому допомога «батьківщинівців» тут є особливо важливою.

Першотравенський сільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) працює у Нікопольському районі Дніпропетровської області з 2001 року. Головним напрямом його діяльності є надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів.

 

 

 

 

 

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова