На Луганщині «батьківщинівці» привітали учнів сільської школи з днем святого Миколая

Депутати-«батьківщинівці» Марківської районної ради, що на Луганщині, Світлана Вольвак та Тетяна Абросімова привітали зі святом Миколая учнів школи в селі Кризькому.

Вони побажали дітям поваги та любові до ближнього, миру, добра та успіхів у навчанні, кожному вручили солодкі подарунки, інформує прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

S8300041

Школярі влаштували для гостей концерт із виступами художніх колективів, читанням віршів, розповіли пізнавальні історії про походження свята Миколая-Чудотворця.

Голова сільської ради Людмила Брюховецька повідомила, що депутати від демократичних сил, зокрема С. Вольвак, Т. Абросімова, В. Чернік та С. Сопільник, зібрали кошти на придбання класної дошки для школу в Кризькому.

«Ми розуміємо, наскільки важливим є всебічне виховання дітлахів, особливо це стосується сільських шкіл. Дітям потрібні комфортні умови для навчання та, головне, – увага. Сьогодні ми спробували поєднати це, завітавши до сільської школи з подарунками», – зазначила голова Марківської «Батьківщини», депутат районної ради Світлана Вольвак.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова