Завдяки «Батьківщині» медики Луганщини отримали дороге обладнання

Днями в Новоайдарське районне територіальне медичне об’єднання надійшла партія медичного обладнання від Благодійного фонду Олександра Романовського та Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна».

Це стало можливим завдяки наполегливій та цілеспрямованій праці волонтерів – місцевих активістів «Батьківщини» Олени Нікітіної, Максима Кранцевіча, Євгенія Бондаренка та інших.

IMG_5978

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», гуманітарну допомогу активісти передали місцевим медикам на чолі із завідувачем поліклініки Наталією Бережною. У лікарню доставили багатофункціональні ліжка з матрацами, постільну білизну, подушки, ковдри, крісла для відпочинку, тумбочки, апарат для нормалізації артеріального тиску, крапельниці.

«Наша команда волонтерів Новоайдарського району працює вже протягом кількох місяців. Район розташований на передовій, тому особливу увагу приділяємо медичному оснащенню місцевих медичних установ. Ми стукали в усі двері й змогли досягти результату. Сьогодні Новоайдарське РТМО отримало дороге медичне обладнання. За це ми від усієї душі дякуємо Благодійному фонду Олександра Романовського та Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна». Дуже раді, що на Луганщині є люди, які тримають слово й готові щиро допомагати людям!» – зазначила в.о. голови Новоайдарської парторганізації ВО «Батьківщина» Олена Нікітіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова