Запорізька «Батьківщина» допомагає українським захисницям

Волонтери-«батьківщинівці» доправили страви швидкого приготування та засоби гігієни одному з «жіночих» бойових підрозділів ЗСУ. На рівні з чоловіками ці представниці чарівної статі виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку, де далеко не завжди є можливість придбати засоби гігієни. Від початку війни Запорізька «Батьківщина» допомогла десяткам різних підрозділів ЗСУ, Нацгвардії та ТрО. Водночас «жіночому» бойовому підрозділу допомога […]

Волонтери-«батьківщинівці» доправили страви швидкого приготування та засоби гігієни одному з «жіночих» бойових підрозділів ЗСУ.

На рівні з чоловіками ці представниці чарівної статі виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку, де далеко не завжди є можливість придбати засоби гігієни.

Від початку війни Запорізька «Батьківщина» допомогла десяткам різних підрозділів ЗСУ, Нацгвардії та ТрО. Водночас «жіночому» бойовому підрозділу допомога надається вперше. Запорізькі волонтери-«батьківщинівці» обіцяють й надалі підтримувати українських бійчинь, які стоять на Запорізькому напрямку.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова