«День цукерок» від «батьківщинівців»

            Партійці організували незвичайне свято для дітей пільгової категорії у Саксаганському районі Кривого Рогу.

Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, його назвали «День цукерок».

Свято відбулося за підтримки голови криворізьких районної та міської організацій ВО «Батьківщина» Ольги Бабенко та засновниці домашньої кондитерської «Сьоме небо» Наталії Бугайової.

Діти взяли участь у різноманітній розважальній програмі, особисто долучилися до процесу виготовлення цукерок за допомогою майстрині і, звісно ж, досхочу наїлися смачних солодощів, що стали витворами їхніх рук.

Гостями свята стали депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Марія Бабенко, лідер партійців Саксаганського району Кривого Рогу Ігор Криворотній та голова Громадської організації «Асоціація сімей загиблих в АТО міста Кривого Рогу» Тетяна Сімоник. А розважальну програму підготували та провели представники Благодійного фонду «Добро+дій», очолюваного Сергієм Драгуновим.

«Наша місія полягає у створенні безпечного середовища для наших дітей, де пріоритетом є психологічне розвантаження та відволікання від страшних реалій сьогодення. Цитуючи дітей зі свята, вони отримали райську насолоду», – розповідає Ольга Бабенко.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова