На Полтавщині партійці «Батьківщини» розпочали благодійну акцію до дня святого Миколая

18 грудня стартувала акція «батьківщинівців» Полтавщини «Подаруй свято дітям!»

Захід приурочений до найчарівнішого свята всіх дітей – дня святого Миколая, повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

DSCN1662

Лідер партійців Полтавщини, голова фракції «Батьківщина» в облраді Руслан Богдан зазначив, що більше 15 тисяч першокласників краю одержать подарунки від «Батьківщини».

«У найвіддаленіших селах, селищах, райцентрах, у всіх містах Полтавщини дітки обов’язково отримають від нас подарунки. Депутати обласної ради спільно з депутатами місцевих рад побувають у кожному навчальному закладі області та привітають наймолодших школяриків», – каже Руслан Богдан.

За його словами, дизайн подарунка розробили самі «батьківщинівці». Це – так звана «бутербродниця». Вона наповнена цукерками полтавських виробників.

Руслан Богдан говорить, що цю коробочку, а також листівку з цікавими фактами про Україну, діти із задоволенням використовуватимуть упродовж навчального року.

Першими подарунки одержали учні Чутівського, Машівського, Карлівського районів та школярі Полтави. Акція триватиме до 25 грудня 2015 року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова