Сергій Євтушок: Реалізація Програми з енергоефективності на Сарненщині дозволить зекономити кошти

Реалізація районної Програми з енергоефективності на Сарненщині дозволить не лише зекономити кошти, а й звільнитись від ярма та зменшить енергозалежність від Російської Федерації.

Про це заявив народний депутат від фракції «Батьківщина» після відвідування котелень на Сарненщині (Рівненська область), де мав можливість оцінити стан обладнання та вникнути в специфіку роботи теплових пунктів.

«Враховуючи позитивний ефект від встановлення котлів на альтернативних видах палива, розпочато реалізацію чотирьох проектів. Зокрема, будівництво котельні Сарненського НВК «Школа-колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, де облаштовують модульну котельню, котра подаватиме теплоносій у навчальний заклад. Завершуються роботи з монтування твердопаливних котлів у котельні Клесівської лікарні. У клесівському дитячому садку «Веселка» придбали два вітчизняні котли по 150 кВт, а це дає можливість повністю відмовитися від дорогого газу. Також здійснюється реконструкція котельні Коростського ЗОШ І-ІІІ ст.», – розповів народний депутат України.

Нагадаємо, що впровадження вищезазначених проектів дасть можливість зекономити близько 600 тисяч гривень на рік.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова