Юлія Тимошенко: Я не бачу альтернативи коаліції

Сьогодні немає альтернативи коаліції, яка декларує демократичний, європейський шлях розвитку.

Про це заявила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV».

«І ми, фракція «Батьківщина», як невід’ємна частина працюватимемо в цій коаліції. У жодному разі, жодним чином ми не будемо її дестабілізувати чи руйнувати», – сказала вона.

Тимошенко водночас наголосила, що «ми категорично не підписувалися під тим, що коаліція буде прикривати корупцію».

«Це що, коаліційна угода? Ми маємо бути здатні на самоочищення. Якщо ми не будемо самоочищатися, якщо ми не будемо самі себе ставити на правильний шлях розвитку, зокрема коаліція, то гріш нам ціна!» – наголосила лідер «Батьківщини».

_APM1208

Вона також вважає, що неправильно приховувати факти несправедливості через те, що «коаліція має публічно добре виглядати».

«Так ми за те й боролися, щоб була публічність», – зауважила народний депутат.

Тимошенко нагадала, що неодноразово порушувала питання завищених тарифів «на зборах коаліції, з міністрами, керівником Національної комісії регулювання електроенергетики, з усіма разом і з кожним окремо», і зараз вже очікує відповіді від віце-прем’єр-міністра, який пообіцяв проаналізувати тарифи.

«Ми – члени коаліції, але ми проти системи подвійних стандартів. Якщо вже затягувати паски, то вже всім рівною мірою, а не найбіднішим і найзнекровленішим економічно людям», – наголосила лідер фракції.

Юлія Тимошенко вважає, що «за справедливість треба всім нам поборотися», тому ініціює скликання загальних зборів коаліції.

«Треба зібрати всіх депутатів коаліції, треба запросити уряд, покласти всі цифри на стіл і треба разом домовитися про те, як ми повертаємо справедливість», – підсумувала Голова партії.

Нагадаємо, сьогодні фракція «Батьківщина» ініціювала негайне проведення зборів усіх членів коаліції з метою обговорення питання індексації пенсій і заробітних плат, скасування податку на пенсії та перегляду тарифів на житлово-комунальні послуги.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова