Запорізька «Батьківщина» продовжує підтримувати прифронтовий Оріхів

Вже кілька місяців росіяни б’ють по цьому місту не лише «градами»  та артилерією, а й значно потужнішими КАБами. Зараз в Оріхові не залишилось жодної  непошкодженої будівлі.

Попри відсутність електрики, газу, централізованого водопостачання Оріхів тримається. В місті все ще живуть люди. Місцеві комунальники щодня ліквідовують наслідки  російських обстрілів та авіаційних ударів.

Саме на потреби оріхівських комунальників, котрі щодня розбирають завали та підтримують життєдіяльність міста, керівник Запорізької «Батьківщини» Владислав Куценко та керівник міської організації  Вячеслав Колесников передали бензиновий генератор.

«Дякую цим людям за їх роботу й дякую нашим партнерам з Союзу українців Румунії, які допомагають підтримувати наші прифронтові населені пункти», – зазначив Владислав  Куценко.

Раніше, на його доручення, запорізькі «батьківщинівці» неодноразово доправляли гуманітарну допомогу цивільному населенню Оріхова та систематично підтримували тамтешній «Пункт незламності», котрий в липні цього року був знищений під час одного з російських авіаударів.

Крім того, волонтери від Запорізької «Батьківщини» регулярно допомагають жителям сіл Преображенської громади, яка так само як і Оріхів знаходиться в безпосередній близькості до лінії фронту.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова