Голова «Батьківщини молодої» Одещини влаштував свято для дітей військовослужбовців

В Тарутинскій громаді Одещини відбувся захід для дітей та родин військовослужбовців та захисників України – «Діти захисників: Свято і Підтримка», ініційований керівником обласного осередку молодіжної організації партії «Батьківщина молода» Сергієм Шутовим.

Селищний голова Сава Чернєв у вітальному слові на початку заходу подякував нашим захисникам за боротьбу та захист нашої країни від ворога та побажав усім скорішої перемоги.

У свою чергу Сергій Шутов та його благодійний фонд «Шляхетна справа» організували для дітей захоплюючі конкурси, цікаві ігри, подарунки та солодощі, які отримали більше 400 діток.

Усіх присутніх на святі розважали місцеві танцювальні та вокальні колективи талановитих учасників ансамблів художньої самодіяльності громади.

«Свят, подарунків та солодощів для дітей ніколи не буває забагато. Ми раді, що захід подарував діткам посмішки та гарний настрій, а наші подарунки залишать гарні спогади у дітей. Дякую голові громади Саві Чернєву за допомогу в організації свята. В час війни усім потрібна хоч хвилинка відради та посмішка, особливо нашим дітям», – розповів Сергій Шутов.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова