Ганна Свириденко: Необхідно розробити алгоритм дій для освітян під час подвійної загрози — замінування навчального закладу та повітряної тривоги

З початком навчального року постійно надходить інформація про замінування шкіл. Особисто звернусь до ДСНС, щоб якнайшвидше розробили необхідні рекомендаціі.

Також, є потреба у встановлені мобільних укриттів, не тільки в Києві, а й на Київщині. Особливо, біля шкіл, де навчаються до 100 дітей, зупинок громадського транспорту та базарів.

Про це під час круглого столу «Актуальні проблеми забезпечення безпеки населення в умовах дії воєнного стану» заявила секретарка депутатської фракції «Батьківщина» в Київраді, депутатка Ганна Свириденко, передає пресслужба партійного осередку.

«Вже зареєстровані в ВРУ відповідні зміни до законодавства, щоб унормувати встановлення мобільних укриттів», — додала вона.

Участь в обговоренні взяли народний депутат Костянтин Бондарєв, Голова Вишгородської районної державної адміністрації Олексій Данчин, депутати Вишгородської міської ради, представники територіальних громад та поліція.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова