Розвиток спорту сьогодні – це здорова та міцна нація у майбутньому

Голова Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік відвідала секцію дзюдо у селищі Царичанка, яку з 1981 року незмінно веде майстер спорту Василь Крамаренко.

Про це повідомляє пресслужба обласного партосередку.

До початку війни тут тренувалися 93 дітей з Царичанки, Михайлівки, Бабайківки, Преображенки, Юр’ївки, Прядивки, Ляшківки та інших населених пунктів. Наразі ази дзюдо опановують 35 вихованців.

«За роки тренувань ми зуміли підняти боротьбу дзюдо на рівень, необхідний для участі в обласних змаганнях. Наші вихованці з починаючих спортсменів ставали гідними конкурентами на різноманітних змаганнях. Найкращі спортсмени – дзюдоїсти беруть участь у всіх районних заходах», – розповів Василь Крамаренко.

Наразі юні царичанські дзюдоїсти готуються до обласних змагань.

 

«Дякуємо всім, хто у такий непростий час не зупиняється, а створює умови для розвитку здорових та міцних українців. Розвиток спорту сьогодні – це здорова та міцна нація у майбутньому», – зазначила Олена Плахотнік.

А партійці Юлія Копилова та Ілля Подолян, які також завітали до Царичанки разом зі своєю лідеркою, взяли участь у тренуванні і безпосередньо.

 

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова