«Батьківщина» на Луганщині попри зраду партнерів залишається вірною своїм виборцям

Днями відбулося засідання новообраних депутатів Новопсковської районної ради, що на Луганщині.

Як повідомляє прес-служба обласної партійної організації, за попередньою домовленістю демократичні сили запропонували на посаду голови райради представника «Батьківщини» Миколу Старцева. Його конкурентом став висуванець «Опозиційного блоку», колишній «регіонал» Борис Лебедєв.

«Коаліція демократичних сил (БПП «Солідарність», ВО «Батьківщина» та «Наш край») мала перевагу над «Опозиційним блоком» – 18 депутатів проти 16-ти. Проте голосування довело, що представники «Нашого краю» мають дещо інші погляди на демократію. Саме вони зрадили попередні домовленості й проголосували за представника «Опозиційного блоку», – ідеться в повідомленні Луганської «Батьківщини».

Попри кількісну перевагу депутатів від демократичних сил, раніше схожі ситуації склалися на Старобільщині та Марківщині, де райради очолили колишні «регіонали». Це стало можливим завдяки зраді депутатів, які отримали мандати під проукраїнськими й демократичними гаслами.

«Сьогодні їм вдалося ввести людей в оману, але завтра вони втратять довіру виборців. Тепер ми знаємо, хто є хто в нашому депутатському корпусі, й зробимо висновки щодо подальшої співпраці. Якщо вони вважають, що взяли владу до своїх рук і творитимуть усе, що забажають, то дуже помиляються. «Батьківщина» не допустить на Новопсковщині повернення до принципів роботи, якими керувалася влада часів Януковича!» – сказав Микола Старцев.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова