Рівненські «батьківщинівці» отримали нагороди на з’їзді «Батьківщини»

На з’їзді ВО «Батьківщина» представники Рівненщини отримали слова подяки та почесні відзнаки від лідера партії Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної парторганізації.

Кучерук_нагорода

Рейтинг «Батьківщини» на Рівненщині зріс, неабияка заслуга в цьому керівника обласної парторганізації Миколи Кучерука. На з’їзді його особисто привітала з перемогою Юлія Тимошенко й вручила почесний знак «За волю до перемоги» під номером 1.

«Ця нагорода – доказ того, що ми все робимо правильно. Юлія Тимошенко сказала, що «Батьківщина» повинна стати совістю у всіх радах. Ми маємо йти до людей і робити все, аби зупинити корупцію, незаконне зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Люди нам повірили й ми повинні працювати для людей», – сказав голова Рівненської обласної парторганізації Микола Кучерук.

У номінацію кращих міських парторганізацій за результатами виборів потрапила й Рівненська міська «Батьківщина», яка посіла почесне третє місце.

Очільниця Рівненського міського партосередку Галина Кульчинська отримала диплом і хоругву як символ відзнаки за проведену роботу.

Юлія Тимошенко також вручила нагороди міським головам Рівненщини, які балотувалися від «Батьківщини» – меру Дубровиці Богдану Микульському, меру Корця Людмилі Дмитрук та меру Костополя Євгену Денисюку.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова