«Батьківщинівець» удев’яте організував Міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви»

У приміщенні Дніпропетровської консерваторії пройшов дев’ятий Міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви», приурочений до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який в Україні відзначають 14 грудня.

Як повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку ВО «Батьківщина», засновником і незмінним організатором пісенного форуму є Всеукраїнська громадська організація «Асоціація «Афганці» Чорнобиля» на чолі з заступником голови Дніпропетровської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», народним депутатом України 5-го та 6-го скликань Олександром Рябекою.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Цього разу в конкурсній програмі фестивалю взяли участь 175 виконавців, які склали 73 творчі одиниці. Вимогливе журі на чолі з народним артистом України Анатолієм Гнатюком визначило переможців у номінаціях «Краща авторська пісня», «Кращий соліст-вокаліст», «Кращий музичний колектив».

Гала-концерт фестивалю відкрила своїми піснями народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко.

У рамках фестивалю також відбулися поетичний конкурс «Зірка полину» та конкурс дитячого малюнка «Чорнобильська палітра», виставка робіт прикладного, декоративно-ужиткового мистецтва, фотовиставка, а ще – соціальний форум громадських організацій «Спільна справа».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова