Представниця «Батьківщини» з Луганщини отримала нагороду «За волю до перемоги»

Юлія Тимошенко під час з’їзду депутатів усіх рівнів ВО «Батьківщина», що відбувся 12 грудня в Києві, особисто привітала керівників місцевих парторганізацій, які здобули найвищі результати на своїх округах.

Серед нагороджених була й представниця Луганщини – керівник Марківського районного партосередку Світлана Вольвак. Вона отримала вимпел «За волю до перемоги!»

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Світлана Вольвак подякувала однопартійцям за підтримку, наголосивши, що Луганщина – це Україна.

IMG_5825

«Світлана Вольвак – душа й совість нашої партійної організації. Вона вже впродовж багатьох років очолює партійний осередок Марківщини. Саме ця районна організація завжди здобувала одні з найвищих результатів на Луганщині. Тому нагорода, яку вона отримала з рук Юлії Тимошенко, цілком заслужена. Команда Світлани Олександрівни складається з енергійних та відданих «Батьківщині» людей – вона спроможна працювати, боротися й виборювати добробут для марківчан», – зазначила після з’їзду голова Луганської обласної «Батьківщини» Ірина Верігіна.

Нагадаємо, Марківська парторганізація ВО «Батьківщина» на виборах до районної ради 25 жовтня 2015 року здобула 16,2% голосів, що є найвищим результатом на Луганщині.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова