Житомирські «батьківщинівці» одержали нагороди на Великому балі благодійників

Активісти «Батьківщини» отримали нагороди під час Великого балу благодійників, що відбувся в Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного партосередку.

11111

Днями в ресторані «Анна» в Житомирі відбувся Великий бал благодійників. Захід проводився вдруге й зібрав багато небайдужих житомирян та почесних гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості. Основна мета заходу – подякувати благодійникам за їхні добрі справи й нагородити найактивніших.

Серед представників «Батьківщини», що отримали нагороди, – очільниця обласної парторганізації Анжеліка Лабунська: вона відзначена нагородою від клубу благодійників «Янголи добра».

Людмила Кропивницька одержала орден св. Миколая Чудотворця від Патріарха Київського й усієї Русі-України Філарета.

Від Святішого Філарета також вручили медалі «За жертовність та любов до України» «батьківщинівкам» Любові Цимбалюк та Людмилі Янушевич.

Відзнаку «За відродження України» отримали Ольга Сердюкова та Володимир Кропивницький.

Людмилі Янушевич та Ользі Сердюковій окремі подяки вручив президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук.

Житомирський обласний партосередок «Батьківщини» закріпив за собою звання ще й благодійної організації, активісти якої мало не щодня проводять доброчинні акції, концерти, виставки та аукціони в Житомирі та області. Вони допомагають воїнам АТО, громадянам, постраждалим через війну на Сході України, знедоленим дітям, літнім людям, дітям з особливими потребами й багатодітним родинам.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова