Спрямували кошти обласного бюджету на підтримку медзакладів та ТРО

Напередодні 22 сесії обласної ради під головуванням Лариси Босенко, заступниці обласної «Батьківщини», провели ще одне засідання постійної комісії з питань бюджету та управління майном.

За 3 години роботи розглянули понад 30 питань порядку денного.

Вагому частину часу присвятили звітам керівників обласних підприємств про роботу й результати діяльності у 2021 та 2022-му роках.

«Не всі підприємства отримали прибуток. Але якщо для сфери ЖКГ цьому є певне пояснення, то до певних керівників і у мене, і у колег виникли запитання. Тому внесли пропозицію ініціювати процедуру банкрутства та об’єднання деяких з них», – зазначила Лариса під час комісії.

Також заслухали інформацію керівників департаментів ОВА про виконання програм у 2022 році, підтримали внесення змін. Схвалили Перелік природоохоронних заходів для фінансуванняз екофонду області та Звернення до КМУ щодо передачі на баланс обласної ради Полтавського протезноортопедичного підприємства.

Розглянули й питання про внесення змін до показниківобласного бюджету на 2023 рік. «Плануємо спрямувати коштина підтримку медзакладів, заходи з територіальної оборони, будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб, придбання генераторів установам соцзахисту, виплату допомоги окремим категоріям громадян та ін.

Дякую усім за плідну роботу та якісну підготовку до черговоїсесії обласної ради!», – підсумувала засідання Лариса Босенко.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова