Юлія Тимошенко зустрілася з групою депутатів Парламенту Румунії

Сьогодні в рамках участі у конференції  «The Economist» лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з групою депутатів Парламенту Румунії.

Юлія Тимошенко подякувала Румунії за солідарність та допомогу.

«Румунія максимально сприяє перебуванню наших громадян на своїй території. Жінки та діти знайшли тут справжній дім. Ми вдячні вам за такий прийом і допомогу», – скала вона.

Наразі в Румунії перебуває маже 100 тисяч українських біженців. У цьому зв’язку сторони обговорили відновлення України і повернення українців.

Йшлося також про актуальні питання двосторонніх відносин України та Румунії, необхідність активізації співробітництва у парламентській сфері задля зміцнення добросусідських відносин. Також розмовляли про євроатлантичні прагнення України.

Зазначимо, що у зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник Голови Комітету ВРУ у закордонних справах Григорій Немиря.

14-16 березня Юлія Тимошенко та Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Румунії для участі у конференції «The Economist», у якій беруть участь Прем’єр-міністр Румунії Ніколає Чуке, Міністр закордонних справ Румунії Богдан Ауреску, депутати Парламенту Румунії, інші високопоставлені посадовці і видатні представники зі сфери політики, бізнесу та європейських і міжнародних інституцій.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова