На Запоріжжі відкрили пам’ятну дошку активістові «Батьківщини»

6 травня, в річницю передчасної смерті голови фракції ВО «Батьківщина» в Запорізькій обласній раді Володимира Рудика, на його батьківщині в с. Широке на площі перед загальноосвітньою школою відбувся пам’ятний мітинг.

У заході взяли участь голова обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр Старух, керівники партійних фракцій обласної й Запорізької міської рад Олег Мних та Ірина Костенко.

Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

«Місце проведення поминального заходу було обрано невипадково. Адже саме в Широківській школі Володимир Рудик навчався, а після закінчення інституту викладав історію. Протягом свого життя Володимир Іванович встиг побувати на багатьох керівних посадах. Зокрема, керував Веселівською райдержадміністрацією, очолював фракцію «Батьківщина» в Запорізькій обласній раді, був одним з активних організаторів Запорізького Майдану. Але він завжди пам’ятав про своїх земляків і їхні проблеми», – ідеться в повідомленні Запорізької «Батьківщини».

Виступаючи на пам’ятному мітингу, Олександр Старух відзначив, що Володимир Рудик відноситься до тих небагатьох людей, які залишили по собі добру пам’ять нащадкам.

«Усе своє життя Володимир Іванович втілював мрію зробити кращою свою Батьківщину, «горів» на роботі, відстоюючи права простих людей. Саме за його керівництва районом на Веселівщину прийшов газ. Саме він не дозволив закрити сільські школи, зокрема й у Широкому», – сказав голова Запорізької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

На честь Володимира Рудика біля входу до загальноосвітньої школи урочисто відкрили пам’ятну дошку видатному землякові.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова