На Закарпатті стартує нова спортивна програма для дітей

В рамках програми «Нова фізична культура» було придбано 200 спортивних наборів, які розраховані на дітей Західних регіонів України, зокрема діток, які покинули свої домівки через воєнні дії.

У кожному з таких наборів спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, шахами, шашками та дартсом.

«Спортивні набори отримали заклади освіти Хустської міської громади. І приємно, що саме завдяки плідній співпраці, цей район з перших днів війни став партнером Parimatch Foundation, в рамках програми «Допомога Україні».

Ще в довоєнний період ми спільно з Parimatch Foundation мали намір реалізувати програму «Спортивний наставник». Саме зараз прийшов час повернутися до цього питання, та розпочати тренування для дітей, які наразі перебувають у прихистках Хустського району, та місцевих жителів» – зазначив депутат Закарпатської облради Василь Крулько.

«Спортивний наставник» – це комплексна програма, що допомагає дітям, незалежно від їхніх життєвих обставин, розвивати впевненість, а також фізичні та соціальні навички за допомогою спорту. Наразі головна мета запуску програм — залучити якомога більше дітей до спортивного дозвілля, відволікти їх від подій сьогодення та допомогти психологічно відновитись через заняття спортом.

Ми завжди пам’ятаємо, що діти — наше майбутнє і ми маємо робити все можливе, аби їх підтримувати.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова