Запорізька «Батьківщина» допомагає жителям окупованих територій

Зусиллями голови фракції «Батьківщина» ЗОР Вячеслава Колесникова та керівника Олександрівської партійної організації м. Запоріжжя Андрія Колесника, передано гуманітарну допомогу для жителів Великої Білозерки – одного з колишніх райцентрів на півдні Запорізької області.

Люди отримали крупи та консерви. Для багатьох із них продпакети від запорізьких  «батьківщинівців» –  значна підмога, адже вартість  продуктів на окупованих територіях захмарна: до прикладу, 1 кілограм цукру коштує щонайменше 60 грн., 2-х літрова пляшка звичайної мінеральної води – до 70 грн.

Продукти передали волонтерами. На жаль,  доправляти гуманітарну допомогу з Запоріжжя до населених пунктів на окупованій території в великих обсягах неможливо. Російські агресори на своїх блокпостах просто  відбирають продукти та ліки, що перевозяться у великій кількості. Однак, запорізькі «батьківщинівці», як можуть, намагаються підтримувати жителів міст, сіл і селищ, які опинились в окупації. Адже там залишаються наші співвітчизники – українці.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова