Депутати від «Батьківщини» продовжують забезпечувати ВПО гуманітарною допомогою

Депутатка Полтавської обласної ради Лариса Босенко та депутат обласної ради Сергій Бєлашов продовжують надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам у громадах області.

Набори з продуктами харчування та засобами гігієниотримали переселенці з Ланнівської громади. Учорапереміщені родини у селах Черняківка та НовофедорівкаЧутівської селищної громади, а також із Полтави.

Сьогодні Лариса Босенко з командою роздає допомогу в селі Світлогірське Кобеляцької громади.  На черзі Пирятинська громада, Новосанжарська та Лубенська. Окрім цього депутатка та волонтери спілкуються з людьми, дізнаються потреби ВПО на місцях.

«Полтавщина прийняла близько 250 тисяч внутрішньопереміщених осіб. Це люди, які тимчасово втратилижитло і, здебільшого, стабільний дохід. Тому підтримкародин, які переїхали до наших громад вкрай важлива. Дякуюнашим партнерам, які відгукнулися прохання допомогти, особливо Президенту Глобальної місії з розширення прав і можливостей GEM Майклу Каппоні та ГО «Фонд «Якість життя». Для України та нашої області це вкрай важливо і ми цінуємо таку благодійність», – прокоментувала Лариса Босенко.

«Допомога внутрішньо переміщеним особам у наших громадах триває і буде продовжуватися. Ми постійно працюємо над цим та комунікуємо з нашими міжнародними партнерами. Спільними зусиллями ми зможемо досягти набагато більше для підтримки людей», –зазначив Сергій Бєлашов.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова