Володимир Бондаренко провів перше засідання комісії Київради з ЖКГ

Голова фракції «Батьківщина» в Київраді Володимир Бондаренко, який очолив постійну комісію Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, провів перше засідання комісії.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської партійної організації.

IMG_3866

«Нам дуже важливо налагодити спільну роботу, яка дала б той результат, на який розраховували наші виборці», – наголосив Володимир Бондаренко, відкриваючи засідання.

Він запевнив колег, що вже на наступному засіданні вони зможуть ближче познайомитися з монополістами – представниками «Київгазу», «Київводоканалу» та «Київенерго».

«Ми з ними спілкуватимемося, думаючи про те, чи в достатній мірі вони працюють в умовах симетричності прав і обов’язків. Створюється враження, що вони не завжди думають про те, щоб киянам було краще. Ми не збираємося когось душити, але потрібні нормальні стосунки між громадою міста й монополістами», – сказав Володимир Бондаренко.

У роботі комісії взяли участь заступник голови КМДА П.Пантелеєв, директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Д.Новицький, директор департаменту будівництва та житлового забезпечення О.Спасибко, директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Д.Білоцерковець, інші посадовці КМДА.

Вони надали інформацію про поточний стан житлово-комунальної інфраструктури, житлового забезпечення та благоустрою Києва, а також обмінялися думками щодо організації роботи постійної комісії в 2016 році.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова