Партійці «Батьківщини» допомогли жительці Ніжина відвідати у в’язниці Надію Савченко

Депутат Чернігівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Охонько спільно з депутатами Ніжинської міськради допоміг жительці Ніжина потрапити на побачення з Надією Савченко.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної партійної організації.

Днями з Росії повернулася жителька Ніжина, що на Чернігівщині, Світлана Борисюк.

DSC_02151-e1449744962743-996x1024

За словами голови Ніжинського районного осередку ВО «Батьківщина» Наталії Берізки, жінка відвідала країну-агресора з єдиною метою: подякувати народному депутату України, Герою України Надії Савченко за порятунок свого сина.

«Не вагаючись, наші депутати підтримали Світлану Олексіївну фінансово, щоби та могла дістатися до Росії і виконати свою материнську місію, – каже Наталія Берізка. – Син Світлани Борисюк Валерій був 20 лютого 2014 року на Майдані разом з Надією. Коли почалося жахіття, Надя попросила Валерія носити поранених у готель «Україна», хоча хлопець прямував на Інститутську на барикади. Світлана Олексіївна вважає, що саме своїм проханням Надя Савченко врятувала її сина».

Наталія Берізка додала, що ніжинці дуже сильно підтримують Надію Савченко й чекають незламну льотчицю до себе в гості. Під час побачення Надія пообіцяла Світлані Борисюк після звільнення обов’язково приїхати в Ніжин.

Голова районного партосередку також повідомила, що найближчим часом у Ніжині за підтримки «Батьківщини» відбудеться презентація книжки Н. Савченко «Сильне ім’я Надія».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова