Юлія Тимошенко: Єдність – сильніша за танки, ракети і цілі ворожі армії

Єдність України – наш критичний дефіцит і першочерговий пріоритет. Особливо сьогодні, коли велика загроза нависла над нашою державою. Єдність – сильніша за танки, ракети і цілі ворожі армії. В єдності наша сила, наше майбутнє, наші перемоги. Лише єдина Україна може бути вільною та незалежною.

Таке переконання висловила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на своїй Фейсбук-сторінці, вітаючи українців із Днем Соборності України.

За її словами, вагомість Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки неможливо переоцінити, так само, як і важливість висновків, які б мали зробити українці.

«Єдність – це не про минуле, а про теперішнє. Єдність – те, що потрібне сьогодні нам, а не історії… Єдність треба не згадувати, а творити! Щодня, щохвилини, щомиті! Єдність нації і народу, консолідація громадян, наша спільна впевненість в обраному шляху до свободи й незалежності – це головний стратегічний ресурс України і наша основна зброя. Ніхто і ніколи не зможе здолати народ, який усвідомив себе єдиним», – переконана Юлія Тимошенко.

На думку лідера «Батьківщини», українці мають без упину долати мури на шляху до об’єднання, а для цього кожен має знайти в собі силу совісті, щоб бути поступливими, толерантними й єдиними.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова