Черкаська «Батьківщина» проаналізувала результати місцевих виборів

Днями на засіданні бюро Черкаської обласної парторганізації «батьківщинівці» проаналізували результати виборчої кампанії 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного партосередку.

За результатами місцевих виборів, нині в області ВО «Батьківщина» представляють 194 депутати, зокрема 13 мандатів у Черкаській облраді (15,48% від загальної кількості депутатів), у міській раді – 6 мандатів (14,29%). Інші міста обласного значення отримали 20 мандатів (12,05%). До районних рад зайшло 11 «батьківщинівців», що складає 16,35%. У містах районного значення до міських рад обрано 44 представники «Батьківщини» (16,92%).

Посаду міського голови Черкас виборов керівник обласної парторганізації Анатолій Бондаренко. Керівника Звенигородського партосередку обрали головою районної ради.

Депутатів від ВО «Батьківщина» також обрали заступниками голів у Драбівській та Чигиринській районних радах і секретарем в Уманській міській раді.

«Усі здобутки та прорахунки виборчої кампанії ми детально проаналізували й зробили відповідні висновки», – зазначив у ході засідання Анатолій Бондаренко.

За його словами, депутати, які отримали кредит довіри від громадян, повинні гідно представляти політичну силу ВО «Батьківщина» в регіоні й працювати на користь громади.

На бюро «батьківщинівці» також вказали на недоліки в новому Законі «Про місцеві вибори», що негативно вплинули на хід та результати виборчої кампанії. Учасники вирішили узагальнити зауваження й направити до Верховної Ради, аби їх врахували при прийнятті відповідних змін до чинного законодавства.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова