Депутати від «Батьківщини» очолили дві комісії Рівнеради

На другому пленарному засіданні першої сесії Рівненської міської ради депутати затвердили керівників та склад постійних комісій.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», усього утворили вісім комісій, дві з них – очолили депутати фракції «Батьківщина».

Віталій Павелків став головою комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв’язків з громадськими об’єднаннями та засобами масової інформації, а Олександр Нестерук – комісії з питань транспорту, зв’язку та екології.

«Обираючи, хто яку комісію очолюватиме, ми передовсім зважали на професійну підготовку депутатів. Віталію Павелківу ближче була саме «гуманітарна» комісія, оскільки він є деканом Рівненського гуманітарного університету, а Олександр Нестерук має чимало проектів з удосконалення транспортних розв’язок у місті. На моє переконання, представники нашої політсили зможуть зробити чимало корисного для громади», – наголосила голова фракції «Батьківщина» у міській раді Галина Кульчинська.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова