«Батьківщинівці» увійшли до міжфракційного об’єднання «За рівні можливості»

На черговому засіданні сесії Кіровоградської обласної ради було створено міжфракційне об’єднання «За рівні можливості».

До об’єднання долучилися депутати обласної ради від ВО «Батьківщина» Андрій Табачук, Валентина Снісаренко та Ганна Суркова.

Міжфракційне депутатське об’єднання «Рівні можливості» покликане сприяти боротьбі з суспільними стереотипами у гендерній політиці, шляхом співпраці у створенні та підтримці спільних законопроектів, які спрямовані на: відстоювання гендерної рівності та рівних можливостей для жінок та чоловіків у праці, освіті, політиці, медицині та інших сферах життя, протидії насильству в сім’ї, захисту дітей, багатодітних сімей, батьків/матерів одинаків. Члени об’єднання беруть спільну участь у соціальних ініціативах, покликаних привернути увагу до проблем дискримінації за гендерною ознакою.

«Ми хочемо, аби рівні можливості були у всіх громадян, в незалежності від статті або соціального статусу. За підтримки постійного міжнародного партнера ВО «Батьківщина» Національного демократичного інституту (NDI) ми неодноразово проводили тренінги, де особливу увагу звертали саме на гендерний підхід в управлінні громадою», – прокоментував депутат Кіровоградської обласної ради від ВО «Батьківщина» Андрій Табачук.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова