Валерій Дубіль передав чергову благодійну допомогу лікарням Чернігівщини

Три нових сучасних функціональних ліжка передав неврологічному відділенню Чернігівської міської лікарні №4 голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль.

Про це повідомляє прес-служба осередку партії.

За словами Валерія Дубіля, медичні ліжка допоміг придбати благодійний фонд «Європа», одним із засновників якого він є.

IMG_8382

«Оновлення та модернізація медичних закладів області – головне завдання програми «Здоров’я нації», яку за ініціативи Юлії Тимошенко ми розпочали в Чернігові ще 2007 року, – сказав Валерій Дубіль. – Відтоді під нашою постійною опікою перебувають усі медичні установи Чернігова, а також обласні лікарні».

«Батьківщинівець» зауважив, що наразі в Чернігові триває завершальна стадія створення соціально-медичного центру, де надаватимуть реабілітаційні чи діагностичні послуги.

«Однак це не означає, що ми припинимо програму підтримки медичних закладів. Ми й надалі всіляко допомагатимемо лікарням області, покращуючи їхню матеріально-технічну базу», – запевнив Валерій Дубіль.

Медики подякували представникові «Батьківщини» за систематичну та послідовну підтримку й попросили допомогти з укомплектуванням палат для тяжкохворих пацієнтів.

Кількома днями раніше «Батьківщина» передала дитячому відділенню Городнянської районної лікарні новий холодильник, у якому передбачається зберігати дитячі суміш.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова