Антоніна Ульяхіна підтримує людей з інвалідністю

Депутатка обласної ради від ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна сьогодні вручила нову інвалідну коляску жителю шахтарської Тернівки Олексію Чеснокову.

Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, Олексій є інвалідом дитинства і дотепер пересувався лише за допомогою милиць. Як він розповів, зі своєю бідою неодноразово звертався до місцевого управління соціального захисту населення, але безрезультатно.

Про свої проблеми Олексій розповів Антоніні Ульяхіній під час її особистого прийому громадян, які депутатка проводить у Тернівці регулярно. Вона пообіцяла допомогти і сьогодні особисто вручила довгоочікувану коляску Олексію.

Антоніна Ульяхіна пообіцяла зайнятися ще одним, вкрай важливим для Олексія питанням. Як виявилося, він отримує субсидію в сумі лише 37 гривень, при тому, що комунальні послуги йому обходяться в 1100 грн. Пенсія інваліда складає 1850 гривень.

«Видно, що такі вбивчі цифри чиновників турбують мало, бо воно їм не болить. Але нечувано болить таким людям, як Олексій. Тому ми вбачаємо свою місію в тому, щоб донести таку ситуацію до влади і знайти шляхи її вирішення», – зазначила Антоніна Ульяхіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова