На Запоріжжі «батьківщинівця» обрали головою районної ради

На сесії Великобілозерської районної ради, що на Запоріжжі, очільника Запорізької «Батьківщини» Василя Лизюру обрали головою райради.

Про це повідомляє прес-служба Запорізького обласного партосередку.

Перемога стала можливою завдяки успішній виборчій кампанії, проведеній партійцями місцевої «Батьківщини». За «Батьківщину» у Великобілозерському районі проголосувало більше 17% виборців. За цим показником територіальна парторганізація посіла третє місце серед районів області. У районну раду обрали 5 депутатів від «Батьківщини», що складає 20% від її загальної чисельності. Також від району обрали депутата обласної ради – висуванець «Батьківщини» Ігор Батрак отримав на своєму окрузі більше 23% голосів.

Такий результат дозволив схилити більшість депутатського корпусу райради на підтримку свого лідера на посаду голови представницького органу.

Новообраний голова заявив, що виправдає надану депутатами довіру й всіляко сприятиме консолідації демократичних сил району для подолання кризових явищ та проведення реформ, необхідних для успішного розвитку місцевих громад.

Василь Лизюра – член партії «Батьківщина» з 2000 року, авторитетний громадський діяч, відомий у районі приватний підприємець.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова