Партійці активізують роботу в територіальних громадах

​Лідерка Криворізької районної «Батьківщини» Ольга Бабенко разом із депутаткою обласної ради Марією Бабенко провели нараду з партійним активом Широківської та Карпівської територіальних громад.

Про це повідомляє пресслужба обласного партосередку.

Ольга Бабенко розповіла про основні напрями діяльності районної парторганізації, шляхи вирішення загальнодержавних проблем, запропоновані головою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

Марії Бабенко вручили листа вдячності від класного керівника, батьків та учнів 11-А класу Широківського ліцею № 1 за надану матеріальну допомогу у заміні вхідних дверей та старого вікна.

Обидві громади донедавна входили до складу одного Широківського району, який після проведеної адміністративної реформи перестав існувати, ставши складовою частиною Криворізького, який значно розширив свої межі. Такі кардинальні зміни спонукали перебудувати свою роботу і «батьківщинівців».

Ольга Бабенко після того, як нещодавно її обрали головою Криворізької районної партійної організації, разом з однодумцями велику увагу приділяє питанням активізації своєї діяльності в обєднаних територіальних громадах.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова