На Волині представники «Батьківщини» передали військовослужбовцям прилади нічного бачення

Ковельський мер-«батьківщинівець» Олег Кіндер, секретар міськради Віра Федосюк та депутат Олег Коцура, які також представляють ВО «Батьківщина», передали військовослужбовцям в/ч А-2042, що перебувають у зоні проведення АТО, два прилади нічного бачення та антенну систему.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної партійної організації.

«Тепловізори – надзвичайно важливе обладнання для виконання бойових завдань уночі. Вони допоможуть зберегти не одне людське життя», – розповів депутат-«батьківщинівець», начальник штабу – перший заступник командира військової частини Олег Коцура.

Обладнання придбали за кошти міського бюджету за програмою «Фінансування заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації на території міста та приписки і призову юнаків на строкову військову службу на 2015 рік».

Окрім того, представники міської влади обговорили з командиром військової частини Романом Якимчуком та його першим заступником Олегом Коцурою питання створення належних житлових умов у п’яти будинках військового містечка №25 по вул. Кутузова. Будинки потребують ремонту каналізаційних мереж та забезпечення мешканців автономним опаленням.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова