На Полтавщині «Батьківщина» заявила про фальсифікації під час сесії обласної ради

24 листопада після засідання Полтавської облради «Батьківщина» разом з представниками фракцій демократичних сил заявила про фальсифікації в сесійній залі, спрямовані на те, аби не переміг кандидат на посаду голови обласної ради «батьківщинівець» Євгеній Холод.

Про це повідомляє прес-служба Полтавського обласного партосередку.

За словами очільника фракції, голови Полтавської обласної партоорганізації Руслана Богдана, голова лічильної комісії обласної ради, представниця блоку «Солідарність» підтасовувала результати підрахунку голосів та надавала завідомо неправдиву інформацію, що спричинило безпідставне закриття сесії.

Руслан Богдан вважає, що ця ситуація на руку провладним партіям, які всіма способами намагаються взяти реванш і фактично захопити посаду голови обласної ради.

«Після того, як «Солідарність» втратила посаду мера Полтави, голови Кременчука та інші ключові посади, провладні сили зробили ставку на посаду очільника Полтавської обласної ради. Провокації та фальсифікації – це спланований сценарій, спрямований на те, щоб зробити з депутатського корпусу облради рошенівську цукерку», – сказав «батьківщинівець».

Руслан Богдан зазначив, що йому соромно за дії тих політсил, які своїм головним гаслом обрали протистояння сепаратизму та бюрократичній системі, а насправді грають під дудку провладних сил. Депутат вважає, що у такій ситуації всі демократичні сили повинні згуртуватися, бути разом, а не на протилежних сторонах.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова