На Полтавщині «батьківщинівця» вдруге обрали головою райради

24 листопада на першій сесії Новосанжарської райради, що на Полтавщині, депутати вже вдруге обрали головою самоврядного органу керівника районного осередку ВО «Батьківщина» Геннадія Супруна.

suprun2Кандидатуру «батьківщинівця» одностайно підтримав 31 присутній депутат.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської обласної партійної організації.

Геннадій Супрун окреслив перспективи розвитку Новосанжарського району. Серед першочергових завдань він назвав підтримку реформ, спрямованих на соціальний захист та покращення життя громадян, збереження та вдосконалення мережі навчальних закладів, зміцнення їх матеріально-технічної бази, відродження історичних традицій, забезпечення ефективного й доступного медичного обслуговування мешканців району.

«Батьківщинівець» наголосив на готовності співпрацювати з усіма демократичними силами, активом району, громадськими й молодіжними організаціями, з усіма, хто готовий прислужитися громаді Новосанжарщини.

Геннадій Супрун народився 1971 року в селі Руденківка Новосанжарського району. Після служби в армії закінчив Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г.Короленка. Працював учителем у Великосолонцівській та Богданівській школах, був тренером-викладачем Новосанжарської районної ДЮСШ. 3 26 лютого 2014 року – голова Новосанжарської районної ради. Депутат Новосанжарської райради двох скликань. Голова Федерації футболу району, член виконкому Федерації футболу Полтавської області. Одружений. Має сина.

Про авторитет Новосанжарського партосередку та її керівника свідчить той факт, що на останніх виборах до районної ради ВО «Батьківщина» набрала 47,5 відсотка голосів, здобувши 20 мандатів із 34. Це – найкращий результат на Полтавщині.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова