У Рубіжному на Луганщині депутати від «Батьківщини» відзначили День гідності і свободи

Депутати Рубіжанської міської ради від «Батьківщини» долучилися до відзначення Дня гідності і свободи, в якому взяли участь українські патріоти, волонтери, представники влади, військовослужбовці, поліцейські.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

DSC06008

Заходи розпочалися з покладання квітів до пам’ятника воїнам 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади, які загинули при звільненні міста Рубіжне.

«Україна – це країна гідності та свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004-го та Євромайдан 2013-го. Це був дуже важкий іспит для українців, проте ми продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи. Україна показала всьому світові, що здатна відстоювати свій вибір, що нікому не вдасться нас зламати чи залякати», – сказав Олексій Ємець, депутат Рубіжанської міськради від ВО «Батьківщина».

Він зазначив, що цього дня українці не тільки вітають один одного зі святом, а й вшановують пам’ять загиблих за свободу і незалежність України.

«Ми присягаємось зберігати й захищати ці безцінні надбання!» – наголосив «батьківщинівець».

З нагоди Дня гідності і свободи в місцевому Палаці культури відкрили фотовиставку «Євромайдан», відбувся концерт дитячих і молодіжних гуртів.

Депутати Рубіжанської міськради від ВО «Батьківщина» зауважили, що міський голова Сергій Хортів, який представляє партію «Опозиційний блок», не взяв участі в жодному заході, присвячених Дню гідності і свободи.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова