Валерій Дубіль: Президентська партія вибудовує на Чернігівщині свою вертикаль влади

23 листопада в Чернігівській обласній раді сьомого скликання створено фракцію ВО «Батьківщина» у складі 11 осіб. Головою фракції вдруге став Іван Якуб.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної партійної організації.

У роботі пленарного засідання першої сесії обласної ради взяв участь очільник «батьківщинівців» Чернігівщини, народний депутат Валерій Дубіль.

Коментуючи журналістам призначення головою Чернігівської обласної ради представника БПП «Солідарність», Валерій Дубіль зауважив, що на Чернігівщині вибудовується нова вертикаль влади: представники БПП «Солідарність» очолюють Чернігівську ОДА, облраду та місто Чернігів.

За словами Валерія Дубіля, логічно було б запропонувати посаду голови облради висуванцю Радикальної партії, який заручився підтримкою 29 депутатів.

«Фракція УКРОП також мала підтримати кандидатуру від Радикальної партії, однак, за інформацією нардепа Андрія Лозового, «укропівці» продали свої голоси за 100 тисяч доларів на користь представника «Солідарності». Нічого в країні не міняється», – наголосив голова обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Валерій Дубіль висловив сподівання, що керівництво партії УКРОП зробить належні висновки стосовно своїх однопартійців у Чернігівській обласній раді.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова