Денис Москаль: Екологічна комісія Київради підтримала розвиток зеленої зони Києва

15 червня на засіданні постійної комісії Київради з питань екологічної політики учасники прийняли рішення щодо продовження терміну дії Програми розвитку зеленої зони Києва.

Про це повідомив очільник фракції «Батьківщина» в Київраді, голова комісії Денис Москаль, передає пресслужба партійного осередку.

За словами депутата, комісія доручила Управлінню екології КМДА в місячний термін підготувати і подати на розгляд нову Програму розвитку зеленої зони. Також Управління екології має провести громадське обговорення проєкту нової Програми розвитку зеленої зони.

«Київзеленбуд презентував матеріали коригування Програми розвитку зеленої зони. У свою чергу, ми доручили Управлінню екології провести громадські обговорення та подати на розгляд Київради проєкт рішення про затвердження нової Програми розвитку зеленої зони», – зазначив Денис Москаль.

Політик наголосив, що поки триватиме ця робота, зелені зони міста фактично не захищені, адже попередня Програма втратила чинність.

«Саме з метою захисту парків і скверів у цей перехідний період комісія підтримала продовження терміну дії попередньої Програми розвитку зеленої зони», – наголосив Денис Москаль.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова