Ірина Верігіна провела зустріч з новообраними депутатами місцевих рад Луганщини

22 листопада відбулася зустріч керівника Луганської обласної парторганізації Ірини Верігіної з депутатами місцевих рад, що були обрані від ВО «Батьківщина».

Партійці проаналізували підсумки місцевих виборів на Луганщині та спланували подальшу роботу.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

IMG_3990

Ірина Верігіна привітала однопартійців із перемогою, вручила почесні подяки від голови ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко тим депутатам, хто набрав найбільший відсоток голосів на округах.

«Я радію, що ми разом оновлюємо обласну партійну організацію й відкриваємо нові горизонти. Ми продовжуємо працювати потужною командою як у місцевих радах, так і на всеукраїнському рівні», – наголосила голова парторганізації ВО «Батьківщина» на Луганщині.

Учасники зібрання приділили багато уваги подальшій роботі новообраних депутатів у місцевих радах та розвиткові низових партосередків у регіоні. Вирішили відновлювати діяльність громадських приймалень ВО «Батьківщина», створювати депутатські фракції у радах усіх рівнів. При цьому «Батьківщина» готова консолідуватися з усіма політичними силами, окрім «Опозиційного блоку». Це – принципова позиція партії.

«Ми не вступаємо в жодні коаліції з політсилою, що здебільшого складається з колишніх «регіоналів», адже «регіонали» колишніми не бувають», – зазначила Ірина Верігіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова