Волинська «Батьківщина» відзначила другу річницю Революції Гідності

Партійці Ковеля взяли участь у вічі на Центральній площі міста з нагоди Дня гідності й свободи та вшанувала пам’ять Героїв Майдану.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«На вівтар Революції Гідності 2013-2014 років українці поклали свої життя та здоров’я. Ковельчани були активними учасниками революції й доклали багато зусиль для того, щоб демократичні цінності перемогли. Під час подій на Майдані, вулицях Інститутській та Грушевського українці зрозуміли, що гідні жити у вільній країні, де права й свободи мають найвищу цінність», – сказав мер-«батьківщинівець» Олег Кіндер.

Майор ЗСУ Андрій Середюк та міський голова Олег Кіндер вручили медалі «Захиснику Вітчизни» двом бійцям АТО. Шестеро військовослужбовців отримали посвідчення учасників Антитерористичної операції.

????????????????????????????????????

«Два роки тому люди з надією на те, що їх почує влада, зібралися на Майдані Незалежності. Режим Януковича відреагував на мирну акцію протесту блискавично, жорстоко, скоївши злочини проти власного народу», – наголосила голова Ковельського міського осередку ВО «Батьківщина» Віра Федосюк.

За її словами, це був надзвичайно важкий іспит для країни, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи.

Віра Федосюк закликала представників різних політичних партій та громадських організацій до конструктивної роботи на благо рідного міста.

Учасники віча хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні, а також тих, хто наклав життям під час Антитерористичної операції на Сході України.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова