Василь Деревляний: Завжди, коли ми боролися в єдності, – ми перемагали

З нагоди річниці Революції Гідності представники Тернопільської «Батьківщини» піднесли квіти та запалили лампадки біля стенду Героїв Небесної сотні та пам’ятника борцям за Незалежність України.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної партійної організації.

«Минуло два роки, відколи ми розпочали боротьбу за європейську, вільну та процвітаючу українську державу. І хоча революція закінчилася, але боротьба досі триває – зі зброєю в руках на Донбасі», – зазначив голова партосередку ВО «Батьківщина» на Тернопільщині Василь Деревляний.

За його словами, пам’ять про жертовність Героїв та єдність українського народу є запорукою перемоги над ворогами України.

«Ці молоді хлопці на Майдані 21 грудня 2013 навчили українську націю справжнього патріотизму. З моменту розстрілу Майдану, коли на моїх очах влада вбивала невинних, беззбройних людей, змінилося ставлення до політиків в українському суспільстві. Майдан, його жертви вчили нас не бути байдужими, боротися за свої права, за кращу долю для майбутніх поколінь. Завжди, коли ми боролися в єдності, – ми перемагали», – наголосив Василь Деревляний.

Представники «Батьківщини» також взяли участь у молебнях за загиблими учасниками Революції Гідності та Антитерористичної операції, помолилися за мир, Господню опіку та здоров’я захисників України на Сході.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова