Запорізька «Батьківщина» склала план роботи в обласній раді

У Бердянську відбулося перше виїзне засідання фракції ВО «Батьківщина» Запорізької облради щодо підбиття підсумків місцевих виборів.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації.

Під час зібрання депутати проаналізували плюси й недоліки виборчої кампанії та намітили перспективний план роботи на майбутнє.

За депутатів від «Батьківщини» віддали голоси 8,5% виборців, це вдвічі більше, ніж на парламентських виборах 2014 року. У деяких районах області за партію проголосувало більше 25% місцевих жителів, що дозволило провести до облради 8 депутатів, готових сформувати  ефективну команду.

«Добре спрацювали партійні команди в тих районах, де ми змогли донести до виборців нашу програму та переконати в перспективності нашої боротьби. З іншого боку, деякі територіальні осередки спрацювали вкрай погано, що спричинить перезавантаження в партійних лавах», – відзначив лідер партійного списку до Запорізької облради, голова обласного партосередку Олександр Старух.

За його словами, нині «Батьківщина»  єдина з усіх політичних сил, яка змогла зберегти та розширити представництво в обласній раді. Збільшення кількості прихильників партії за останній рік свідчить про високий кредит довіри до її лідера, а також усієї команди «Батьківщини», що вимагає підвищення рівня відповідальності новообраних депутатів за майбутні рішення на благо громади.

«Ми – парламентська партія й маємо прямий вихід на фракцію у Верховній Раді. В подальшому використовуватимемо таку можливість для спільної діяльності із захисту інтересів мешканців області», – сказав Олександр Старух.

Новообрані депутати обговорили й затвердили план діяльності фракції на найближчі 6 місяців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова