«Батьківщина» взяла участь у мітингу в Кривому Розі на підтримку чесних виборів

Багатотисячний мітинг протесту відбувся минулої неділі в Кривому Розі на Дніпропетровщині. Масове обурення людей викликали результати другого туру виборів міського голови, згідно з якими представник «Опозиційного блоку» Юрій Вілкул переміг свого опонента Юрія Милобога з відривом менш як 800 голосів.

При цьому у віддаленому районі міста – Інгулецькому, де демократичні сили фізично не змогли налагодити належний контроль за виборчим процесом, зафіксовано небачено високу явку виборців і таку ж підтримку екс-«регіонала».

КрРіг2

Незважаючи на те, що Дніпропетровський окружний адміністративний суд, який протягом двох днів розглядав скаргу Юрія Милобога, відмовив у проведенні перерахунку голосів, криворіжці у чесність виборів не вірять.

Активну участь у мітингу протесту взяли представники «Батьківщини». Як повідомляє прес-служба обласної партійної організації, на підтримку однопартійцям з Кривого Рогу прибули групи активістів з Криворізького, Широківського, Софіївського районів, Жовтих Вод, приїхали й члени бюро обласного партосередку.

КрРіг3

«Наша партійна організація засвідчила свою повну солідарність з демократичними силами Кривого Рогу, адже нас усіх однаково турбує те, щоб ніхто не зазіхав на ідеали демократії», – зазначив заступник голови Дніпропетровської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Робкін, який протягом останніх днів постійно перебуває у місті гірників.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова