Сумська «Батьківщина» підбила підсумки участі в місцевих виборах

Громада Сумщини має відчути підтримку депутатів місцевих рад, обраних від «Батьківщини».

Про це заявили члени парламентської фракції «Батьківщина» Владислав Бухарєв та Вадим Івченко під час зустрічі з партактивом та новообраними депутатами Сумської обласної ради, повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Парламентарії наголосили, що в новообраних радах Сумщини працюватимуть 207 депутатів-«батьківщинівців». Обласна рада, усі міські та районні ради матимуть фракції ВО «Батьківщина».

Найбільше представництво «Батьківщини» – в Сумській міськраді, де з 42 депутатів 18 – «батьківщинівців». Лебединська та Сумська районні раді мають по 10 депутатів від «Батьківщини». Упевнену перемогу в Сумах (69,93 відсотка голосів) здобув кандидат на посаду міського голови, очільник обласної парторганізації Олександр Лисенко.

Народний обранець Владислав Бухарєв зазначив, що на Сумщині «батьківщинівці» отримали величезний кредит довіри від громади, тому мають гідно виконувати свої депутатські повноваження.

«Команда «Батьківщини» в Сумській області, кожен депутат у всіх радах – від сільської до обласної – мусить працювати на людей, виконувати програмні зобов’язання, щоб повернути довіру до місцевої влади», – сказав він.

Народний депутат Вадим Івченко зауважив, що фракція «Батьківщина» у Верховній Раді підтримуватиме всі ініціативи, спрямовані на розвиток регіонів.

«У нас є фахівці з різних галузей. Вони готові ділитися своїм досвідом з місцевими радами. Ми маємо допомогти громаді відновити міста та села, допомогти підприємствам та господарствам підняти економіку області. Ми здатні це зробити разом», – наголосив член фракції «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова