Вадим Івченко: Місцева влада повинна підтримувати аграріїв

Сумщина має потужний потенціал в аграрному секторі, а також може розраховувати на сильну команду партії ВО «Батьківщина».

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко на Сумському обласному телебаченні під час візиту на Сумщину, повідомляє прес-служба обласної парторганізації.

«Зараз місцеві ради отримали додаткові повноваження та фінансові можливості для розвитку своїх територій. Поряд із соціальними питаннями першочерговим  для Сумщини має бути підтримка аграріїв. Місцева влада зобов’язана дати можливість для розвитку фермерства та сільськогосподарських підприємств області», – сказав він.

Вадим Івченко вважає, що для депутатів фракції «Батьківщина» у новій обласній раді це питання має бути пріоритетним.

DSC08727

Також член фракції «Батьківщина» зауважив, що сьогодні громада села практично не відчуває підтримки держави, урядових реформ і розраховує лише на допомогу місцевої влади, на тих депутатів, яких щойно обрали на місцях.

«Для місцевих парламентів це велика відповідальність: громада має відчути підтримку своїх обранців. Кожен крок влади повинен бути виправданий та перспективний», – переконаний політик.

Вадим Івченко запевнив, що громада Сумщини має підтримку всієї депутатської фракції «Батьківщина» у Верховній Раді, а він особисто готовий до діалогу із аграрним сектором області як у питаннях законотворчої діяльності, так і в питаннях поширення досвіду.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова