Олена Плахотнік у Жовтих Водах зустрілася з міським головою та жителями

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік відвідала місто Жовті Води.

Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, депутатка поспілкувалася з міським головою Жовтих Вод Дмитром Ханісом, з яким обговорила питання переобладнання місцевої лікарні. Олена Плахотнік пообіцяла допомогти в рамках своїх можливостей та повноважень.

Цього ж дня «батьківщинівка» привітала з Великодніми святами малозахищених жителів Жовтих Вод, яким вручила смаколики до великодного столу.

Олена Плахотнік представляє ВО «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді друге скликання поспіль. Донедавна вона територіально опікувалася Камянським, де проживає сама. Однак, після недавньої адміністративної реформи ситуація кардинально змінилася. До складу новоутвореного Камянського району увійшли ряд, тепер вже колишніх, сільських районів, а також міста Вільногірськ та Жовті Води.

«Після того, як діапазон моєї діяльності суттєво розширився, я прагну особисто відвідати кожну нову для мене місцевість, де зустрічаюся не лише з місцевою владою, а й з місцевими мешканцями. Це ж роблять й інші члени нашої команди», – зазначила Олена Плахотнік.  

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова