У Вишгороді за участю «батьківщинівців» відбулися сесії районної та міської рад

17 листопада відбулася сесія Вишгородської районної ради, що на Київщині. На початку засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблого в АТО старшого лейтенанта 93-ї механізованої бригади Віталія Благовісного із селища Димер та жертв терористичних актів, що відбулися минулої п’ятниці у Франції.

Народні обранці Вишгородщини проголосували за призначення «батьківщинівця» Анатолія Потапенка заступником голови райради, повідомляє прес-служба Київської обласної партійної організації.

«Моя робота базуватиметься на принципах чесності, порядності, законності, гласності й колегіальності», – запевнив колег Анатолій Потапенко.

Новобраний заступник голови райради урочисто склав присягу посадової особи місцевого самоврядування.

Загалом Вишгородський районний осередок ВО «Батьківщина» за підсумками виборів має чотирьох представників у райраді: Олександра Дзюбу, Анатолія Потапенка, Костянтина Кожанова та Геннадія Панамарчука.

У Київській обласній парторганізації також інформують, що відбулося засідання Вишгородської міської ради, в якому взяли участь депутати, обрані від «Батьківщини» – Трохим Іванов та Юрій Попов.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова